Socialsanering – när vanlig städning inte räcker till

81
0

I samarbete med Städalliansen.

Ibland händer saker i livet som gör att städning och liknande uppgifter hamnar i skymundan och att hålla rent i sin bostad blir bortprioriterat. Känner du att oredan har gått för långt och det känns hopplöst att ens försöka få rent i din bostad? Då finns det en lösning. Med en socialsanering kan du få ditt hem tillbaka.

Återställ vanvårdade bostäder

När en bostad är i så pass dåligt skick att en vanlig städning inte räcker till, kan man behöva utföra en typ av grovstädning vilket kallas för socialsanering. Socialsanering är ett allmänt begrepp på sanering av en bostad, och behövs ofta när något tragiskt har inträffat eller när bostaden har blivit vanvårdad på ett sätt där specialsanering är nödvändigt. Med hjälp av företag som arbetar med denna typ av sanering kan ditt hem bli i stort sett återställt.

När behöver man en socialsanering?

Socialsanering gör man i situationer där en bostad är misskött till den punkt att det inte räcker med en vanlig städning. Det kan exempelvis bero på att individen som bor, eller har bott där, lider av psykisk ohälsa eller missbruk. Det kan ha skett ett dödsfall i bostaden eller inträffat något sorts trauma som gjort att bostaden är i så pass dåligt skick, att det inte räcker med en allmän städning. Det finns flera typer av saneringar man kan göra. Har någon gått bort i en bostad är det nödvändigt att utföra en liksanering. Har det bott husdjur i bostaden är det inte ovanligt att urin och avföring behöver städas bort, vilket man då gör vid något som kallas specialsanering.

Firma med lång erfarenhet av socialsanering

För att hela förloppet ska gå så smidigt som möjligt är det bra att välja en firma med lång erfarenhet. Ett företag med hög expertis inom sanering är Städalliansen. De har sedan år 2009 erbjudit städtjänster i flera städer runt om i landet. Hos dem kan du få hjälp med allt från vanligt hemstädning till liksanering. Med deras tjänster och specialmaskiner skapar de en enklare vardag för privatpersoner och företag.

Diskret och anonym process

När du anlitar ett företag för att utföra en socialsanering är det otroligt viktigt att processen sköts på rätt sätt. En socialsanering behövs ofta när det är något tragiskt som har hänt. Det kan handla om brottsfall, dödsfall, missbruk eller liknande. Därför utförs saneringen med hög diskretion och sekretessavtal skrivs under innan saneringen påbörjas. Förloppet sker snabbt och smidigt på ett anonymt och diskret sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *