Behöver ni tjäna pengar till er skolklass? Vi vet ett enkelt sätt.

122
0

Är det dags för skolresa eller planerar ni att göra något annat roligt med klassen? Då behöver ni komma på ett sätt att tjäna pengar. Det finns många olika sätt man kan samla in pengar för en klassresa. Man kan sälja kaffe, strumpor, underkläder, kryddor, grillkol m.m. Något som är populärt är att sälja olika sorters förbrukningsvaror, matvaror är ett sådant exempel. 

Sälja sås av GoGrilla

Ett bra sätt att tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen är att sälja sås av företaget GoGrilla. Det finns även olika sätt att sköta försäljningen. Man kan antingen gå runt och ”knacka dörr” genom att då ha ett lager tillgängligt för försäljning direkt eller så kan man sälja med hjälp av en produktkatalog. Man skriver då upp de produkter man sålt på en lista som man sedan skickar in till GoGrilla. Efter ett par dagar skickas produkterna ut till den som sålt dem som sedan får distribuera ut dem.

Produkterna

Det är olika sorters grillsåser, taco, senap och hot sauce som man säljer. Såserna är tillverkade naturligt och innehåller inga tillsatser vilket är ett bra försäljningsargument. Förutom såser finns det även något som kallas grillkassar. Det är alltså små paket med olika grill-tillbehör. I en kasse kan det till exempel finnas såser, marinadspruta samt grillvajrar. Perfekta paket för de som tycker om att stå framför grillen. 

Riskfritt

Något som är en fördel med att använda sig av GoGrilla och sälja såser är att man ligger inte ute med pengar utan du betalar för produkterna när försäljningen är klar. Man betalar endast för de förpackningar som man har sålt. Är det så att man har osålda förpackningar kvar kan man returnera dessa (man står för returfrakten). Man kan även uppnå bonusar när det kommer till försäljningen. Om er klass säljer över 100 produkter får man en bonus. Bonusen växer ju fler produkter man säljer.

Hur mycket kan man tjäna?

De olika produkterna har olika förtjänst men det ligger mellan 40-90 kr per produkt (du kan då dessutom tjäna bonus utöver detta). Är ni en klass på 25 personer tjänar man vanligtvis strax över 15.000 kr på en försäljning som pågår 20-25 dagar. 

Lycka till med försäljningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *