Tjäna pengar snabbt genom att jobba hemifrån

235
0

Lite extra slantar i fickan i månaden tackar man väl inte nej till. Allt du behöver är en dator, telefon och internetuppkoppling. För dig som vill jobba hemifrån utan att lämna soffan finns det flera alternativ. Nedan listar vi några exempel på jobb för dig som vill tjäna pengar snabbt och jobba hemifrån.


Delta i undersökningar

Det finns tusentals undersökningar du kan göra på nätet där det erbjuds ersättning. Det kan handla om allt från shoppingvanor, ditt tv-tittande till statistiska undersökningar. Inte det roligaste sättet att spendera sina timmar hemma men du tjänar iallafall pengar vilket aldrig är fel.


Hemsidetestare/Betatestare 

Det blir allt vanligare att företag ber folk testa deras hemsidor och applikationer för att säkerställa att de är lätta att navigera och användarvänliga. Ett enkelt sätt att tjäna pengar för dig som tycker om att sitta vid datorn.


Säljare genom homeparty

Det finns ett antal olika områden där du kan jobba som säljare. Exempelvis inom smink, hudvård, böcker, hälsoprodukter, ljus o.s.v. Du får betalt på provision och väljer själv hur mycket och ofta du vill jobba. Du väljer alltså själv hur mycket pengar du vill tjäna. Ett homeparty är ett event som du själv håller i där du bjuder in folk och säljer produkter åt företag. Mary Kay, Partylite, Tupperware är exempel på några företag som håller program som dessa.
Men var noga med att se över noggrant vad du går med på och hur mycket pengar som du behöver lägga innan du går med i något sådant program.


Sjuksköterska

Du råkar inte ha en sjuksköterskeexamen? Isåfall finns det flera företag som söker dig som kan jobba som sjuksköterska men på hemmabasis. Ett bra sätt att tjäna pengar på din utbildning.


Lärare/läxhjälp online

För dig som är pedagogisk och har lätt för att lära ut är jobbet som online-lärare perfekt. Det finns många som inte har möjlighet eller vill åka någonstans för att lära sig utan hellre gör det på distans. Du behöver inte ha en examen utan de flesta företag kräver endast att du ska vara specialiserad i ett något ämne som t.ex. ett visst språk och att du kan dokumentera det. Läxhjälp över nätet är också något som är mycket efterfrågat för tillfället.


Telefonintervjuare

För att tjäna pengar hemifrån kan du även jobba som intervjuare över telefon. Det finns företag som söker intervjuare inom alla sorters ämnen och ersättningen betalas ofta ut som timlön. Medellönen för en telefonintervjuare ligger just nu (2019) på ca 19.500kr efter skatt. Inte alls illa pinkat!


Blogga

Har du ett intresse för att skriva och ta bilder kan du definitivt tjäna pengar på detta. Att blogga är väldigt populärt och får du många läsare är chansen stor att du tjänar pengar på det. Genom annonsering och sponsring av företag kan du tjäna storkovan om du blir tillräckligt stor. Det här tar dock längre tid att starta och tjäna pengar på så ha tålamod. 


Daytrading

Du behöver inte vara en riktig börshaj för att kunna tjäna pengar på aktier men du behöver dock läsa på en hel del och sätta dig in i börsen men om du är intresserad av det och verkligen vill kan du lätt tjäna stora summor. Det här sättet är mer riskabelt än andra då du faktiskt kan förlora pengar också, glöm inte det!


Översättare

Kan du läsa och skriva på flera språk har du en klar fördel i denna bransch. Många företag och privatpersoner söker hjälp med att översätta alla möjliga texter. Här kan du tjäna pengar snabbt genom att jobba hemifrån.


Kundtjänst

Har du en naturlig känsla för service, dator och internetuppkoppling kan du arbeta som kundtjänstmedarbetare. Det finns företag där du endast svarar på frågor genom chatt och får betalt per meddelande. Är du snabb i fingrarna kan du svara på många meddelanden per dag och därmed tjäna lite extra pengar.


Webbutvecklare

Fler och fler företag inser hur viktigt det är med en stark närvaro på nätet. Hemsidor ska skapas och det med basta. Som webbutvecklare kommer du (nästan) aldrig vara utan arbete. Det finns en stor efterfrågan på folk som kan utveckla och underhålla hemsidor. Har du kunskap om webbutveckling är det ett utmärkt sätt att tjäna pengar på utan att lyfta skinkorna från din bekväma soffa.

Men alla har inte möjlighet eller tid att extraknäcka hemifrån. För att tjäna pengar kan man istället fokusera på att spara pengar. Vi ger dig enkla tips på hur du kan börja spara pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *